2011-07-18 09:56:46• hírek • szatmár.ro

Meg lehet még állítani Vettelt?

A megállíthatatlan Red Bull
A megállíthatatlan Red Bull

Sebastian Vettel idén már 204 pontot gyűjtott, és ezzel 80 pontos az előnye a második Mark Webberel szemben, míg a harmadik helyen álló Fernando Alonso 92 pontos hátrányban van.  A korábbi Forma 1-es pilóták közül sokan úgy vélik, már nem lehet megállítani a német pilótát, de akik versenyautóban ülnek, még bizakodnak. Bár még csak egyszer sikerült a dobogó legfelsőbb fokára állnia Fernando Alonso-nak az idei évadban, mégsem veszítette el a reményét, hogy idén világbajnok lehessen.

A Ferrari spanyol versenyzője úgy nyilatkozott, hogy nem adták még fel, szeretnének minél több futamgyőzelmet összegyűjteni. "Tisztában vagyunk vele, hogy csak nagyobb kockázatvállalással lehet visszahozni az esélyeinket. Lehet, hogy ezért drága árat kell majd fizetnünk, de ez az egyetlen lehetőség."- mondta.

Alonso elégedetten nyilatkozott a Ferrari új fejlesztéseiről, amelyeknek köszönhetően lényegesen gyorsabb az autó, de szerinte Vettel hibája is kell ahhoz, hogy megfordítható legyen az állás.

Jó hírt jelenthet a Red Bull versenyzőjének, hogy a befújt diffúzorok tilalmát Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a szezon hátralévő részére feloldja, így mégsem kell nélkülözniük az egyik eredményes fejlesztésüket.

A következő futamon ráadásul éppen hazai közönség előtt versenyezhet Vettel, a július 24.-i verseny helyszíne ugyanis a németországi Nürburgring lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: